U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2016
Opleidingen: Fysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam.
BIG: 49919551704
Specialisaties: Echografie van het bewegingsapparaat (Enraf/SonoSkills), Medical Taping

E-mail: tijn@fysioplein.nl


Bij Fysioplein ben ik vooral werkzaam op de locatie in Delft. Ik heb altijd gevoetbald totdat ik op mijn 21ste moest stoppen vanwege enkelblessures. De afgelopen jaren heb ik zowel tijdens als na mijn opleiding mezelf bezig gehouden als fysiotherapeut bij diverse voetbalclubs, waaronder Sparta Rotterdam en diverse amateur voetbalclubs in Delft. Bij Fysioplein hou ik mij vooral bezig met het actief revalideren van verschillende (sport)blessures en echografie voor aanvullend onderzoek. Daarnaast zorgt de nauwe samenwerking met de specialisten van Orthopedium ervoor dat ik mij het laatste jaar meer ben gaan specialiseren in (post-operatieve) knie- en schouderklachten.
In mijn vrije tijd ga ik 3 á 4 keer per week naar de sportschool en maak ik graag een dansje met vrienden. 

Tijn van der Horsthttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/TH  portret 2017 juni.jpg