U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2014
Opleidingen: Fysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam.
BIG: 9919031604
Specialisaties: Knie, enkel, schouder, peesblessures en shockwave therapie. 

E-mail: rene@fysioplein.nl

 

Ik kom uit een sportieve omgeving en ben momenteel zelf voetballer bij 2e klasse club Vitesse Delft. Hiernaast doe ik regelmatig aan tennis en hardlopen. Hierdoor heb ik veel affiniteit met sport en de bijkomende blessures. Zelf heb ik ook blessureleed gekend, dus ik weet wat het is om patiënt te zijn. Het revalideren van mensen na hun operatie of blessure tot hun oorspronkelijke niveau vind ik leuk en doe ik met veel plezier. Knie, schouder, enkel zijn mijn specialisatie gebieden. Daarnaast behandel ik veel peesblessures met onder andere shockwavetherapie (ESTW). 

René de Graaff https://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/RG  portret 2017 juni.jpg