U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 1999 
Opleidingen: Fysiotherapie te Leiden, sportfysiotherapie aan de IAS te Gennep en manueel therapie Maitland.  
BIG: 69048736904
Specialisaties: Sportfysiotherapie, onderbeen-, voet- en rugklachten. Sportschoenadvies. Manueel therapeute.

E-mail: patty@fysioplein.nl


Ik ben getrouwd en moeder van twee dochter, zijn gaan naar de basisschool. Ik werk sinds 1999 bij Fysioplein met veel plezier. Mijn specialisatie is manuele therapie waardoor ik veel rug-/nekklachten zie. Ik doe loopanalyses en schoenadviezen voor elke soort sporter. Ik ben sinds 2 jaar fysiotherapeut van het Nederlandse dames en heren beachvolleybal team . Mijn interesse in mijn werk is omgaan met verschillende mensen en hun blessures. Mijn hobby’s zijn hardlopen, snowboarden, begeleiden van mijn hockeyende dochters, lekker eten met vrienden & familie en reizen.

Patty Welphttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/patty_welp.jpg