U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2017
Opleidingen: Fysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam (2010), Master in de Manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort (2014), personal trainer/voedingsdeskundige.
BIG: 89913076904
Specialisaties: wervelkolom.

E-mail: martijn@fysioplein.nl

De combinatie van de manueel therapeutische- en (sport)revalidatie mogelijkheden helpen mij de beste hulp te kunnen bieden voor onze patiënten. Ik ben zelf erg sportief ingesteld en ik heb een sportverleden qua voetballen (Concordia Delft), vechtsport (Wing Chun Kung Fu) en jarenlange ervaring met snowboarden. Tegenwoordig sport ik regelmatig in de sportschool. Daarnaast ben ik gecertificeerd personal trainer.

Martijn van der Kruk https://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/Fysioplein-2017-Martijn.jpg