U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2017
Opleidingen: Bachelor Fysiotherapie Hogeschool Leiden.
BIG: 99923399904
Specialisaties: knieklachten

E-mail: martijndewaart@fysioplein.nl

Mijn hele leven heb ik een affiniteit gehad met sport. Na jarenlang judo en atletiek hebben beoefend ben ik mij op een gegeven moment volledig gaan focussen op judo. Nadat ik dit niet meer op competitief niveau kon uitvoeren door blessures is mijn aandacht overgeslagen naar de fysiotherapie, met name sport- gerelateerde klachten, zo ben ik ook tijdens mijn opleiding als sportverzorger bij Sparta Rotterdam gaan werken. Ook orthopedisch gerelateerde klachten trekken mijn interesse, vaak zie ik een revalidatie hiervan als topsport op zich. Ik werk naast bij Fysioplein ook nog als fitnessinstructeur en werk ik bij het Witte kruis om de broeders en zusters van de ambulancezorg gezond te houden. In mijn vrije tijd train ik nog op recreatief niveau judo, train ik in de fitness en verder ga ik graag op wintersport.

 

Martijn de Waarthttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/De Waart Martijn 1e versie.jpg