Als gevolg van de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM, zijn wij genoodzaakt om onze zorg anders in te richten dan u van ons gewend bent.

Ondanks de vele maatregelen, zijn wij nog iedere dag bereikbaar. Via een videoconsult kan uw fysio- of manueeltherapeut u adviseren over eventuele klachten. Ook kunnen zij met u oefeningen doornemen die u thuis kunt doen.

De praktijk blijft geopend voor noodzakelijke zorg, het is in sommige gevallen mogelijk om een afspraak met een van onze fysiotherapeuten te maken op de praktijk.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Veel sterkte gewenst en zorg goed voor elkaar.

Werkzaam sinds: 2017
Opleidingen: Bachelor Fysiotherapie Hogeschool Leiden.
BIG: 99923399904
Specialisaties: knieklachten

E-mail: martijndewaart@fysioplein.nl

Mijn hele leven heb ik een affiniteit gehad met sport. Na jarenlang judo en atletiek hebben beoefend ben ik mij op een gegeven moment volledig gaan focussen op judo. Nadat ik dit niet meer op competitief niveau kon uitvoeren door blessures is mijn aandacht overgeslagen naar de fysiotherapie, met name sport- gerelateerde klachten, zo ben ik ook tijdens mijn opleiding als sportverzorger bij Sparta Rotterdam gaan werken. Ook orthopedisch gerelateerde klachten trekken mijn interesse, vaak zie ik een revalidatie hiervan als topsport op zich. Ik werk naast bij Fysioplein ook nog als fitnessinstructeur en werk ik bij het Witte kruis om de broeders en zusters van de ambulancezorg gezond te houden. In mijn vrije tijd train ik nog op recreatief niveau judo, train ik in de fitness en verder ga ik graag op wintersport.

 

Martijn de Waarthttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/De Waart Martijn 1e versie.JPG