U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 1991
Opleidingen: Fysiotherapie te Rotterdam, bij - en nascholing voor chronische pijnklachten, sportfysiotherapie (knieklachten) en masterclass elleboog en heup, mobilisaties volgens Mulligan en KNGF intervisie coach.
BIG: 19033800704. 
Specialisaties: Knie- en heup- armklachten. Behandeling van chronische pijnklachten en artrose. 

E-mail: heidi@fysioplein.nl

Al 25 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeute en volg ik de ontwikkelingen in de fysiotherapie met veel enthousiasme. Sinds 1994 werk ik bij Fysioplein en heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan met revalidatie van sportblessures en na orthopedische operaties. Ik heb zelf al op jonge leeftijd knieblessures opgelopen waarvoor ik moest revalideren en waarna ik helaas mijn sportactiviteiten moest aanpassen. Ik hou nog wel erg veel van sporten als schaatsen, skiën en zwemmen. Ik vind het leuk om mensen te helpen en te begeleiden naar het hervatten van dagelijkse dingen en sporten. Voor de praktijk hou ik mij bezig met personeelszaken en ben ik kwaliteitsmedewerker. Mijn hobby’s zijn schaatsen, wintersport en leuke dingen doen met mijn gezin.

 

Heidi van den Heerik https://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/heidi2.jpg