U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2005 
Opleidingen: Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool te Groningen, Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen, echocursus (MSU), Mulligan CMP, diverse nascholingen voor de schouder en knie. 
BIG: 69052885304

Specialisaties: Knie- en schouderrevalidatie.

E-mail: frans@fysioplein.nl

Ik woon samen met mijn vriendin en heb een dochter. De afgelopen 3 jaar ben ik nauw verbonden bij de hockeyclub Ringpass (dames en heren 1) welke uitkomen in de overgangsklasse. In het verleden heb ik veel gehockeyd, maar ben inmiddels overgestapt op het recreatief wielrennen. Ik vind het leuk om (top)sporters te begeleiden in hun herstel na een blessure, maar ook de begeleiding van mensen na een prothese vind ik erg leuk en uitdagend. Elke klacht en persoon is anders, wat voor de revalidatie betekent dat het maatwerk is. Juist het zoeken naar de juiste formule voor de desbetreffende klacht en persoon maakt mijn werk uitdagend en afwisselend.

 

Frans du Marchie Sarvaas https://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/frans_du_marchie_sarvaas.jpg