U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2020
Opleidingen: Bachelor Fysiotherapie Utrecht 
BIG:79928351804
Specialisaties: ..

E-mail: emma@fysioplein.nl

In het verleden heb ik op hoogniveau shorttrack beoefend waarbij ik ook in aanraking ben gekomen met blessures. Toen ik zelf te maken kreeg met blessures vroeg ik mij af welke processen er in het lichaam plaatsvonden tijdens het herstel en hoe ik zo snel mogelijk weer kon trainen. Op die manier is mijn interesse voor het vak ontstaan en die is tijdens de opleiding fysiotherapie alleen maar groter geworden. De uitdaging om er samen met de patiënt voor te zorgen dat zijn/haar (sportieve) doelen behaald kunnen worden vind ik leuk. Ook heeft elke patiënt een eigen verhaal wat het werk erg afwisselend maakt. In mijn vrije tijd ben ik het liefst sportief bezig of vind ik het leuk om dingen te ondernemen met vriendinnen.

 

Emma van Zuijlenhttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/emma van zuijlen november 2020.jpg