U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 1987
Opleidingen: Fysiotherapie te Amsterdam, manuele therapie te Amersfoort en Sportfysiotherapie NOC NSF te Papendal.
BIG: 99034033304
Specialisaties: Knie-, voet- en enkelklachten. Sportschoenadvies. Manueel therapeut.

E-mail: dirk@fysioplein.nl

Ik ben getrouwd en heb 2 sportieve dochters. Ik ben fysiotherapeut geweest bij de Nederlandse Basketbal Bond en 10 jaar bij HDM dames (hockey). Ik loop 2/3x per week hard en 1x per week mountainbike ik met vrienden. Als sporter en ondernemer snap ik dat een klacht altijd vervelend is en dat je snel weer wil sporten en werken. Het nauw samenwerken met collega's en specialisten aan een snel herstel van de patiënt vind ik belangrijk. Wanneer ik de patiënt kan overtuigen om hier zelf actief aan mee te werken geeft dit mij voldoening in mijn werk. Ik ben een liefhebber van Italië en rijd één keer per jaar een klassieke autorally in Italië.

Dirk Jan de Jong https://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/DJ  portret 2017 juni.jpg