U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Functie: Hoofd financiële administratie

Opleidingen: Klinisch Chemisch analiste HBO aan de Haagse Hogeschool en Schroevers boekhoudkundige opleiding.

Email: cynthia@fysioplein.nl

 


Na mijn opleiding tot chemisch klinisch analiste aan de Haagse Analistenschool heb ik 8 jaar gewerkt in het Bronovo ziekenhuis te Den Haag. Na het volgen van een financiële opleiding doe ik al meer dan 20 jaar de financiële en personeelsadministratie van Fysioplein. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Social Media van Fysioplein. Ik ondersteun het secretariaat indien er geen officemanager aanwezig is. Ik vind het leuk om bij Fysioplein te werken omdat het team top is en iedereen zijn uiterste best doet. Ik ben getrouwd en ik heb twee dochters. Ik geeft training aan een trimmersteam op woensdagochtend op hockeyclub Pijnacker. Ik boks twee keer per week bij de Delftse boksvereniging en ik loop één keer per week hard. Ik vind het leuk om het gehele jaar in mijn tuin te werken. Ik vind het belangrijk dat mensen pijnvrij kunnen sporten en bewegen. Op maandag ben ik in de ochtend werkzaam op locatie Sweelinckplein, en op dinsdag en donderdag in de ochtend op locatie Benoordenhout. 

Cynthia de Jonghttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/cynthia_dejong.jpg