U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2021
Opleidingen: HBO Fysioptherapie Thim van der Laan
BIG: (volgt)
Specialisaties: sport revalidatie

E-mail: sander@fysioplein.nl

Ik ben werkzaam op de locaties Delft en Rotterdam waar ik onder andere post operatieve instructies zal geven op het gebied van bewegen, wondcontroles zal uitvoeren en algemene revalidatie ga verzorgen. 

In het verleden heb ik als personal trainer samengewerkt met Martijn van der Kruk in Rotterdam. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Fysioplein. Het komende seizoen zal ik als fysiotherapeut de selectie van Vitesse Delft ondersteunen. Mijn specialisme is sportrevalidatie. Met die interesse heb mijn afstudeerscriptie geschreven over het Join(t)Forces programma. Dit programma richt zich op jongeren en heeft als doel het voorkomen van ernstige knie blessures.

Sander van Velzenhttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/Sander van Velzen.jpg