U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2020.
Opleidingen:  Thim van der Laan
BIG: 29928358704
Specialisaties: orthopedische revalidatie

E-mail: caroline@fysioplein.nl

Ik ben sinds 2020 werkzaam als fysiotherapeute. In het afgelopen jaar heb ik al ervaring opgedaan bij een andere praktijk en de opleiding 4xT bij orthopedische revalidatie afgerond. Het leuke aan fysiotherapie vind ik het doelgericht samenwerken tussen patiënt en fysio richting sport, mobiliteit en ADL activiteiten.
Ik heb veel affiniteit met sport, zo geef ik al 9 jaar hockey training aan zowel senioren als junioren en heb ik al verschillende teams gecoacht.  Daarnaast hockey en tennis ik zelf ook nog en ben ik vaak op het water te vinden om te zeilen. 

Caroline Versluishttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/caroline versluis 2.jpg