U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Werkzaam sinds: 2021
Opleidingen:  HBO Fysiotherapie te Leiden
BIG: 49929616604
Specialisaties: -

E-mail: amber@fysioplein.nl

Ik werk bij de locaties Sweelinckplein en Benoordenhout in Den Haag. Het vak fysiotherapie is zo leuk, omdat het heel wisselend werk is. Het is een combinatie van onderzoeken, behandelen en communiceren met patiënten. Het proces van verbetering bij patiënten is mooi om te zien en ik vind het leuk hierbij te helpen. Het stimuleren van bewegen en begeleiden van sporters trekt mijn aandacht. Hiernaast vind ik het ook leuk om kinderen te begeleiden bij een blessure. In het verleden heb ik veel met kinderen gewerkt, waaronder het aanbieden van sport en spel op basisscholen en het zijn van trainer bij Voetjebal. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Op dit moment hockey in dames 2 bij Craeyenhout en tennis ik af en toe met vrienden.  

 

Amber Kuijstenhttps://www.fysioplein.nl/uploads/images/teamleden/amber_kuijsten.jpg