U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Speciaal voor mensen met een knie- of heupprothese of slijtage van het knie- en/of heupgewricht bieden wij een training aan nadat de revalidatie of fysiotherapie voltooid is.

Uit onderzoek is gebleken dat de spierfunctie bij mensen met een prothese of met artrose binnen een jaar na het beëindigen van hun revalidatie weer afneemt als deze met specifieke training niet wordt onderhouden. Dit vergroot de kans op het krijgen van (pijn)klachten.

 De training die u bij Fysioplein wordt aangeboden bestaat uit een specifiek beweegprogramma dat is afgestemd op uw medische voorgeschiedenis en trainingswensen. Het gaat om een training van één uur waarin u binnen een kleine groep onder professionele begeleiding aan een beweegprogramma deelneemt.

Joint Active wordt aangeboden op al onze 3 locaties op de volgende tijdstippen:
Sweelinckplein (Den Haag) woensdagochtend van 9 tot 10 uur;
Jan van Nassaustraat 125 (Den Haag, International Health Center) donderdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur;
Delft maandagochtend van 11 tot 12 uur.

De prijzen zijn €10,00 per keer of voor één keer in de week per maand €40,00
Interesse? Neem  een proefles, deze is gratis. Bel ons om een afspraak te maken.