Fysioplein biedt advies in de vorm van werkplek advies, beoordelingen op verzoek van een bedrijfsarts en rapportage op verzoek van een medisch adviseur. Klik op meer lezen voor de mogelijkheden.

Werkplek advies
Als u klachten heeft aan nek, schouder en/of arm tijdens beeldschermwerk kan Fysioplein door middel van een Werkplek advies een inventarisatie en analyse maken van uw werkplek. De fysiotherapeut van Fysioplein onderzoekt de balans tussen werkdruk, -tijden, -houding, -plek en –taken en hoe u daarmee omgaat. Verder bekijkt en adviseert de fysiotherapeut wat u zelf kunt doen om het herstel te stimuleren.

Belangrijke aspecten bij de trainingen zijn: een juiste werkplekinrichting, een juiste (ontspannen) werkhouding en een ‘werk-techniektraining’. Het kan hierbij noodzakelijk zijn om de werkplek op enkele punten ergonomisch aan te passen.

 

Beoordelingen op verzoek van een bedrijfsarts
Op verzoek van een bedrijfsarts vindt er een beoordeling plaats van de bestaande klachten, wordt er vastgesteld welke therapie noodzakelijk is en wordt een advies gegeven over aangepast werk en/of gefaseerde werkhervatting.

Rapportage op verzoek van een medisch adviseur
Na goedkeuring van de patiënt wordt op verzoek van een medisch adviseur een rapport gemaakt over het verwachte herstel na een ongeval of bij letsel.

Neem voor meer informatie contact met ons op.