U kunt weer een afspraak maken bij Fysioplein. Wij hanteren hierbij de regels volgens het RIVM, de secretaresse of de fysio/manueel therapeut zal u een aantal vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien een van bovenstaande antwoorden met “ja” is beantwoord, heeft u helaas geen toegang tot de praktijk. Wel is het mogelijk om een videoconsult te doen met de fysio/manueel therapeut.

Fysioplein is bereikbaar op het telefoonnummer 070-3451109 en per mail info@fysioplein.nl.

Fysioplein biedt advies in de vorm van werkplek advies, beoordelingen op verzoek van een bedrijfsarts en rapportage op verzoek van een medisch adviseur. Klik op meer lezen voor de mogelijkheden.

Werkplek advies
Als u klachten heeft aan nek, schouder en/of arm tijdens beeldschermwerk kan Fysioplein door middel van een Werkplek advies een inventarisatie en analyse maken van uw werkplek. De fysiotherapeut van Fysioplein onderzoekt de balans tussen werkdruk, -tijden, -houding, -plek en –taken en hoe u daarmee omgaat. Verder bekijkt en adviseert de fysiotherapeut wat u zelf kunt doen om het herstel te stimuleren.

Belangrijke aspecten bij de trainingen zijn: een juiste werkplekinrichting, een juiste (ontspannen) werkhouding en een ‘werk-techniektraining’. Het kan hierbij noodzakelijk zijn om de werkplek op enkele punten ergonomisch aan te passen.

 

Beoordelingen op verzoek van een bedrijfsarts
Op verzoek van een bedrijfsarts vindt er een beoordeling plaats van de bestaande klachten, wordt er vastgesteld welke therapie noodzakelijk is en wordt een advies gegeven over aangepast werk en/of gefaseerde werkhervatting.

Rapportage op verzoek van een medisch adviseur
Na goedkeuring van de patiënt wordt op verzoek van een medisch adviseur een rapport gemaakt over het verwachte herstel na een ongeval of bij letsel.

Neem voor meer informatie contact met ons op.